Facebook till företag

Facebook användare har i genomsnitt 130 vänner på sin Facebook,
låt dina kunder och vänner marknadsför dina varor och tjänster åt dig.

 

 

När en Facebook-användare “gillar” din sida, deltar de i en tävling eller delar ett meddelande från en Facebook-sida är detta synligt för användarens vänner. Över 65% av Svenskar använder sig av Facebook. Att skapa en sida på Facebook är det första steget för ett företag som vill bygga upp en närvaro på världens största community.

 

 

En Facebook-sida kan jämföras med en webbsida som relaterar till Facebook. Det finns många fördelar för företag som skapar en Facebook-sida. Sammanför dina kunder till din Facebook-sida Facebook-användare kan aktivt “gilla” din sida. 

 

Vi erbjuder följande inom företagsidor

Design av facebooksida med er företagsprofil, vi hjälper dig från start till fullfjädrad Facebooksida.

 

Förutom att formge sidan lägger vi upp ett urval av era tjänster/produkter med djuplänkar till er webbplats. Vi aktiverar kalender för events och företagsaktiviteter. Implementerar gilla/delaknapp på er hemsida samt länkar ditt Facebook-flöde till din hemsidan.


Vidare kan vi bistå er att med hjälp att skapa flikar för tävlingar och kuponger samt att integrera er Youtube-kanal så den uppdateras automatiskt.

Fördelar med Facebook till företag

Låter dina kunder följa dig och ta del av erbjudanden, kampanjer, tävlingar samt nyheter och event.

 

Eftersom den genomsnittliga Facebook användaren är på Facebook två gånger per dag finns det en god chans att dina nyheter når dem.

 

När en Facebook-användare “gillar” din sida, deltar i en tävling eller delar ett inlägg  från din Facebook-sida är detta synligt för användarens vänner.

 

Facebook användare har i genomsnitt 130 vänner på sin Facebook. Vilket innebär att dina kunder marknadsför åt dig.

 

Kontakta oss...

 

...så berättar vi mer om hur du drar fördel av socialmedier!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.