Från idé till färdig hemsida

Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill förmedla med din nya hemsida,
vilket syfte den har och vilket resultat du önskar uppnå.


Vad är viktigt för dina besökare

Vårt första jobb blir att ta reda på vad ert företag och era besökare efterfrågar när dom besöker er hemsida.

1

Analys

Tillsammans med er går vi igenom vad ni vill förmedla med er nya hemsida, vilket syfte den har och vilket resultat ni önskar uppnå. Ska hemsidan underlätta för er att vårda och informera befintliga kunder, eller är den till för att attrahera nya kunder och intressenter?

2

Profilering

När vi fått en bra uppfattning om vad ni behöver så tittar vi på hur ni profilerar er i dagsläget och hur ert grafiska material ser ut i övrigt. Vi kombinerar er befintliga profilering med nya idéer och tar fram en snygg webbdesign med rätt känsla och tydlig struktur. Er nya hemsida byggs med hjälp av vårat  publiceringsverktyg Bliss Webbstudio. All funktion vaknar nu till liv och vi kan börja arbetet med att lägga in era texter samt bildmaterial, vi ser till att allt ser bra ut även i mobila enheter.

3

Lansering

När hemsidan är fylld med material görs en leveranskontroll, e-postkonton samt statistikverktyg aktiveras innan lansering sker. Givetvis får du en utbildning i publiceringsverktyget så du lär dig hur enkelt det är att uppdatera texter, byta bilder samt tidstyra publicering av nyheter och bildspel på egen hand.

 

Självklart finns vi fortfarande här för dig när du behöver goda råd. Vår support är öppen varje vardag för att svara på dina frågor antingen via telefon eller mejl.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.