Från idé till fullskalig webbshop

-Vad är viktigt för dina kunder?

Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill förmedla och vad du ska sälja och till vem via din nya webbshop.  

Vårt första jobb blir att ta reda på vad era besökare efterfrågar när dom letar efter era produkter. 

 

 

1

Analys

Vi hjälper er att hitta en struktur och design som framhäver era produkter och som får fler besökare att genomföra ett köp. Behöver ni erbjuda delbetalning, kanske  räcker det med kort eller rent utav faktura betalning? Vi identifierar era kunders köpmönster och levererar en webbshop som kommer öka er försäljning och få er att vinna över konkurrenterna. 

2

Installation samt produktupplägg

Vi kombinerar er befintliga profilering med nya idéer och tar fram en snygg webbshop med rätt känsla och tydlig struktur.  Er nya webbshop byggs med hjälp av Bliss E-handel, ett kraftfult och användarvänligt verktyg för seriösa e-handlare.  All funktion vaknar nu till liv och ni  kan nu påbörja arbetet med att lägga in era produkter. Vi ser givetvis till att allt är mobilanpassat och kopplar på ev. betallösningar. 

3

Lansering

När webbshoppen är fylld med material görs en leveranskontroll, betalmetoder testkörs, e-postkonton samt statistikverktyg aktiveras innan lansering sker. Givetvis får du en utbildning i publiceringsverktyget så du lär dig hur enkelt det är att uppdatera produkter, byta bilder samt tidstyra publicering av nyheter och bildspel, allt på egen hand helt utan förkunskaper.

 

Självklart finns vi fortfarande här för dig när du behöver goda råd. Vår support är öppen varje vardag för att svara på dina frågor antingen via telefon eller mejl.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.