MEGAWEBB

Att fixa en snygg hemsida ska vara enkelt och billigt – något som drev oss på MEGAWEBB ända från starten när företaget såg dagens ljus på västkusten 2014. Med hundratals kunder i ryggen har vi kunnat växa fort men med omtanke. Vad som skiljer oss åt från andra leverantörer är att vi ser till att du får högklassig kvalitet – till marknadens bästa pris! Mobilanpassade hemsidor som du lätt som en plätt kan ändra på själv – för att du som kund långsiktigt ska kunna ha en modern hemsida till lägsta underhållskostnad.

 

MEGAWEBB värnar om alla sina kunder och tycker att det ska vara en självklarhet för alla småföretagare att ha en professionell plattform på nätet. Känner du dig inspirerad? Kika in bland våra tidigare kunduppdrag i referenser och se vad våra kunder säger om oss.

 

"MEGAWEBB skall alltid vara ett företag som jobbar för dig som kund. Vi skall leverera en stark produkt men som skall vara prisvärd för dig som kund! Vårt fokus ligger i att leverera kreativa, lönsamma och hållbara lösningar."

 - Joakim Claesson, VD

 

Bolaget ägs delvis av privata intressenter och av Erexit Group AB; som även äger DO Sverige AB och Svenska E-brev AB. Har idag två kontor, huvudkontor i Göteborg och lokalkontor i Varberg.

 

Företagsfakta:
MEGAWEBB Nordic AB
ORG.NR: 556966-5598
Registeringsår: 2014
Innehar F-skatt.

 

Göteborg, Huvudkontor:
Erik Dahlbergsgatan 9
411 26 GÖTEBORG

Växel: 010 - 522 00 20

Varberg, Lokalkontor:

Östra Långgatan 40

43241 VARBERG

Tel: 0340 - 270 270

 

Sponsring

Filip Svanberg

www.filipsvanberg.se

 

CSR – Socialt ansvarstagande 

Barncancerfonden

Vi nöjer oss inte att bara hjälpa er företagare med era hemsidor - vi har även ett samarbete med Barncancerfonden, vars verksamhet ligger oss varmt om hjärtat. Barncancerfonden erhåller ett bidrag varje gång vi ansluter en ny kund. Summan blir större ju större paketlösning kunden köper.

 

Göteborgs Djurskyddsförening
www.djurskydd.nu

 

 

Välj MEGAWEBB - med såväl plånbok som omtanke!

 

Letar du efter sponsorer?

- Kanske är vi din nya sponsor, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Hantering av personuppgifter*

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.