Jobba hos oss!


Vi är ett företag med en målsättning – Att bli Sveriges bästa webbyrå! Inte bara försäljningsmässigt utan även vara den byrån som har det bästa kundbemötandet och kvaliten så att våra kunder är nöjda. Vår personal är vårt ansikte utåt och med det följer ett stort ansvar. Vi ska vara professionella och uppvisa en god etik i vårt handlande, behandla varandra och vår omgivning med ärlighet och respekt. Resultatet av vårt arbete ska ge omedelbar nytta och lönsamhet för våra kunder.

MEGAWEBB grundades 2014 för att hjälpa småföretagare att förbättra sin position på webben. Detta gör vi till marknadens lägsta pris. Vi har dagsläget två kontor, ett produktionskontor vid Vasaplatsen (Erik Dahlbergsgatan 9) samt säljkontor på Avenyn (Vasagatan 58). Vi är ett ungt, hungrigt och expansivt bolag med ständigt tillväxtfokus.

Varför ska du söka till oss?

- Vi erbjuder dig en organisation att växa i.

- Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen i företaget

- Vi erbjuder dig en trygg anställningsform.

- Du får chans till många positiva kundmöten.

- Triggande tävlingar med priser i särklass.

 

Vi söker dig med kunskap inom något av följande:

 

Försäljning:

Telefonförsäljare
Mötesbokare
Utesäljare

 

Teknik/Support

Webbdesign
Webbutvecklare (PHP)
HTML5
CSS3
jQuery
Responsive Design
Projektledare
Teknisk support

Praktik

Är du intresserad av att praktisera hos oss på MEGAWEBB?

Att praktisera hos oss är ett bra tillfälle för dig som vill ha mer arbetslivserfarenhet på en webbyrå. Vi har oftast lediga platser och tar gärna emot praktikanter men helst under längre perioder. Är du intresserad, skicka då ett e-postmeddelande till jobb@megawebb.se Märk din ansökan med "Praktik". Då kommer vi kontakta vi dig inom kort.

Lediga Tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi söker alltid kompetenta medarbetare med initiativkraft och framåtanda. Skicka gärna en spontanansökan till jobb@megawebb.se och berätta lite mer om dig och vad du skulle kunna tillföra oss!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Vill du komma i kontakt med oss


Hantering av personuppgifter*