• FLER AFFÄRER MED SMART E-HANDEL

    Starta e-handel 0:- i startkostnad

Starta E-handel - Vi hjälper er

Säljande e-handelslösningar från 595:-/mån utan startkostnad!
Kontakta oss idag så hjälper vi dig och din e-handel att öka försäljningen.

Våra paket och priser

Lyckas med din E-handel

MEGAWEBB levererar en komplett webbshop med alla de funktioner ni behöver för att kunna starta och driva en effektiv e-handel som fångar besökarna. Fler besökare som stannar längre på din webbplats leder till fler konverteringar och fler återkommande kunder. MEGAWEBB förser er med en attraktiv, lättadministrerad samt responsiv (mobilanpassad), e-handel. Den fungerar lika bra på datorer som på surfplattor och i telefoner. Låt oss öka er försäljning.

Statistik e-handel 

Betalningslösningar e-handel

E-handel med valfritt betalningsätt 

En framgångsrik e-handel kräver en attraktiv presentation samt en tydlig köpknapp. Den kräver även en enkel kassa, med snabb och säker betalning. Vi vet vad dina kunder föredrar för betalalternativ. Vi har därför ett etablerat sammarbete med flera stora aktörer som erbjuder såväl kortbetalning som faktura samt även delbetalning med mera. Ring oss så hjälper vi er inför valet av leverantör samt lämplig betallösning.

Prisvärd e-handel

VEDSÄCKAR- Göteborg

Alla produkter förtjänar en snygg förpackning och därför satte vi ihop denna lösning till Vedsäckar. Tilltalade tydlig design och enkel beställning med fakturabetalning förenklar för såväl kunder som leverantörer.

Starta e-handel med megawebb

PLANNTHIN ART

Kanske har du redan läst boken om Ugglan Bo för dina barn? Vill du köpa fler böcker och signerad konst som förskönar ert hem? Kika då in hos Plannthin och låta dig inspireras.  

Lyckas med e-handel

Home Fashion

Framhäv dina produker och öka er försäljning med en fullskalig e-handel med säkra betalösningar. Enkel att adminstrera och du får nu mer tid över till att ta hand om dina kunder och utöka din verksamhet. Låt dig Inspireras av Homestyling experten på Home Fashion!

Nyhetsbrev - Svenska eBrev

Genom att ge löpande infomation till dina kunder om olika erbjudanden och kampanjer så väcker du deras nyfikenhet och köplust. Med hjälp av säljande nyhetsbrev skapade i Svenska E-brev vinner du enkelt fler återkommande kunder, till lägsta möjliga investering. Hos oss får du en lösning som effektiviserar ditt arbete med kampanjer vilket skapar nöjda kunder och fler ordrar. 

 

Läs mer på www.svenskaebrev.se

Säljande Nyhetsbrev

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.